Lányok

September 7, 2017

Edit, Lívi és Viki. A három nő, aki a Bázis működéséhez ad hozzá. Utóbbi most több mint tíz napig távol lesz, ha akartok, írjatok Neki facebookon, ahogy eddig is válaszolt mindenféle megkeresésre, most is fog, amint ideje engedi. Prágában van egy workshopon. Csinál majd képeket a városról, remélem, sörözik, knédlit kóstol és a Vencel téren kolbászozik is az ottaniakkal. Hiányzik a Bázisról már most, de a cseh fővárost is biztosan meghódítja, ugyanúgy, mint a hozzánk járókat. Aki ismeri, biztosan tudja, mire gondolok, amikor azt írom, hogy Ő a maximumot szeretné kihozni mindenkiből, aki megjelenik valamilyen foglalkozásán. Mindig személyre szabottan, odafigyeléssel segít a DIY résztvevőinek, lelket és testet gondoz azokkal, akik a hónap első szombatján megtisztelnek minket és magukat jelenlétükkel a Zsendülőn. Ahogy csapatunk többi tagja, Ő is szeret itt lenni, mert jó itt lenni.

Edit mosolyogva, pontosabban nevetve szervezi az évadban elinduló Labort, ahova várunk minden olyan fiatalt, aki jobb jegyet szeretne az iskolában, vizsgán vagy érettségin. Éleslátásával észrevétlenül hat mindenkire. Azt gondolod, hogy "csak" nevetgéltek, de közben nagyon sok mindent megtud Rólad, és szeret. A végtelenségig. Nem tudsz visszaélni ezzel, valahogy nem engedi. Szabadságot ad ahhoz, hogy kibontakozz, ha leülsz vele beszélgetni, megnyílsz, elsősorban magad előtt, ő segít neked, hogy megismerd magad és a környezeted, társaságra találj azokban, akik hozzád hasonlóan a Bázisra járnak. 

Lívi a napi működésünk szempontjából is fontos, de amit a háttérben, halkan csinál az nélkülözhetetlen a működésünkhöz. Amikor ügyel és köztünk van, finom rezdüléseivel, vicceivel, valamifajta elégedett mosollyal az arcán szól hozzánk, amitől én legalábbis megnyugszom. Eközben hatalmas munkát végez, Ő intézi el mindenféle hivatallal a napi és nem napi ügyeinket, miatta tudunk ingyenesen szolgáltatást nyújtani olyan sokféle módon. 

 

Ők azok a lányok, akikkel működhet a Bázis, és együtt tudtok működni Ti is.

Please reload

Kiemelt
Friss

Magánügy: rád tartozik

November 17, 2017

1/10
Please reload

January 1, 2018

November 17, 2017

November 13, 2017

October 13, 2017

September 28, 2017

September 26, 2017

Please reload

Archív
Please reload